Magnet.me wil de grens over

Icoon Magnet.meOnder de bijzonder merkwaardige titel Start-up gaat concurrentie aan met LinkedIn staat vandaag een artikel in het Financieele Dagblad over Magnet.me. De titel is zo merkwaardig omdat in het artikel de vermeende concurrentieslag nergens meer terug komt. En de geclaimde omzet van EUR 150.000 van Magnet.me steekt ook redelijk schril af bij de slordige $1,2 miljard die LinkedIn over de afgelopen vier kwartalen heeft geboekt.

Maar goed, wat het artikel wel interessant maakt is de letterlijk grenzeloze ambitie van de drie jonge ondernemers achter Magnet.me:

Het drietal loopt nu tegen de grenzen van het investeringskapitaal [EUR 130.000] aan. Karremans: ‘We kijken naar een strategische partner.’ Tegen 2014 wil hij met het bedrijf de grens over. Daar is zeker ‘een EUR 1 min’ voor nodig.

Nederland is in iets meer dan een jaar tijd al te klein geworden? Toe maar…

Hierbij het totale artikel:

Start-up gaat concurrentie aan met LinkedIn

Geef een reactie