Oproep: hoeveel oude vacatures staan er op Werk.nl?

Naar aanleiding van een berichtje van het bedrijf Boka Flex op Facebook hierbij even de vraag aan heel recruiterend Nederland: hoeveel oude vacatures staan er eigenlijk op Werk.nl? Hoe vaak krijgt u sollicitanten op vacatures die allang niet meer van toepassing zijn als gevolg van de ondoorgrondelijke blunders van UWV?

Facebook bericht Boka Flex

Geef een reactie

3 Comments
  • Uitzender
    says:

    Ik heb deze ervaring ook bij Indeed.nl en Uitzendbureau.nl, vacatures van 6 mnd. oud komen door onverklaarbare oorzaak weer online te staan. Behalve dat het mij onnodig tijd kost om de sollicitanten te bellen en ze uit te leggen dat de vacature niet meer bestaat is het voor de kandidaat ook erg vervelend. Je proeft de frustratie en ongeloof bij sollicitanten die na lang zoeken een leuke vacature zien en toch weer worden teleurgesteld.