Vacature aggregatoren hebben gewonnen

Logo en logotype SimplyHiredDat moet toch bijna de conclusie zijn na het persbericht waarin Simply Hired meldt dat Beth Prunier bij de vacature aggregator in dienst is getreden als SVP of Sales. Voor de overstap was Prunier VP of Sales bij CareerBuilder. En om het zout nog wat dieper in de wonden van de vacaturesites te wrijven, zegt James Beriker (president and CEO of Simply Hired) er ook nog even het volgende over:

Job search has evolved from newspaper classifieds to online job boards to job search engines such as Simply Hired. We saw this kind of transformation from expensive display advertising to performance-based search engine marketing play out in online advertising. We are in the early days of that same transformation in recruiting. Beth’s leadership and executive sales experience will be tremendously valuable as we continue to educate the recruiting industry on the value of performance-based advertising and help transform an entire industry.

En daar kunnen de vacaturesites het mee doen. Ze zijn oud nieuws. Althans, volgens Simply Hired. Die stiekem ook nog even een heel nieuw logo heeft gekregen.

Geef een reactie

1 Comment