Vizify Premium wil geld gaan verdienen

Logotype VizifyVizify is zover dat ze geld wil gaan verdienen aan al die profielen die ondertussen op de site zijn aangemaakt. Daarom komt de site met Vizify Premium. Waarmee ik tegen betaling van minimaal $67,10 per jaar een setje aanvullende diensten krijg aangeboden.

Vizify lanceerde in augustus 2012 en bood een grappige manier om je social media profielen te presenteren. In maart van dit jaar kwam de site met vizcards en in juni met een soort tweetvideo. Allemaal leuk en aardig, maar daar kan de kachel niet van branden. Want al die dingen waren (en zijn) gratis.

Met Vizify Premium. krijg ik een aantal diensten aangeboden die ik waarschijnlijk helemaal nooit nodig zal hebben:

image

Waarmee ik een donkerbruin vermoeden heb van het aantal betalende gebruikers dat Vizify hiermee aan zich zal weten te binden…

Geef een reactie