Wie volgt Chris Heutink op bij Randstad Nederland?

Chris HeutinkJawel, de man die het gezicht was van de gemankeerde Jeugd op Zoek actie gaat Randstad Nederland verlaten. Om zitting te nemen in de Raad van Bestuur van de holding. Een fraaie promotie volgend op een minder fraaie actie. Waarmee per direct de vraag rijst: wie gaat Chris Heutink als baas van Randstad Nederland opvolgen?

Maar er is tegelijkertijd nog veel groter nieuws, want Ben Noteboom (CEO Randstad) gaat er na 11 jaar mee stoppen. En dan bedoel ik dus 11 jaar in de rol van CEO. Want Noteboom werkt sinds 1993 voor Randstad. Op 28 februari 2014 draagt hij zijn functie over aan Jacques van den Broek, ook al een lifer bij Randstad (sinds 1988). Overigens zit Chris Heutink sinds 1990 bij Randstad.

Voor wie het nog niet duidelijk was, hier nog even Fritz Fröhlich (voorzitter Supervisory Board):

Randstad favors long careers and has successfully managed to constantly develop and promote management from within. Recent appointments of Linda Galipeau and François Béharel are good examples of this philosophy. We are fortunate that we can appoint Jacques van den Broek as the new CEO and I am confident of a smooth and orderly transition.

In een buitengewoon dynamische wereld is Randstad een baken van stabiliteit. Een goede zaak?

Geef een reactie