Cammio heeft investering aangetrokken

Logotype CammioBegin april ging video recruitment aanbieder Cammio op eigen kracht verder na een management buy-out uit TMG. Vandaag is er het nieuws dat Cammio investeerders bereid heeft gevonden een nog onbekend bedrag in het bedrijf te steken. De investering is bedoeld om Cammio haar internationale ambities in te kunnen vullen en haar productontwikkeling te versnellen. Ondertussen heeft Cammio haar team al versterkt op het gebied van customer service, marketing en partner sales. Een versterking op het gebied van development volgt binnenkort.

Er zijn in ieder geval drie investeerders betrokken bij de huidige investeringsronde. Patrick Paardenkooper (partner in Dolphin Capital) is er via zijn eigen investeringsfonds ingestapt, verder Peter Kales (CEO Kales Groep) via investeringsfonds V1NTAGE en Paul Citroen (oprichter van Studentalent).

Iets meer weten over video recruiment? Dan is dit misschien wel een goede primer. Wie weet gaat Gartner de volgende keer ook Cammio opnemen in haar hype cycle…

Geef een reactie