ChinaHR komt weer tot leven!

Logo en logotype ChinaHREerder vandaag berichtte ik over de overname van Saongroup door StepStone, waarbij duidelijk werd dat niet alle assets van Saongroup meegaan:

The transaction does not include the China and Myanmar operations of Saongroup.

En dat was opvallend nieuws, aangezien de Saongroup zeer sterk in China vertegenwoordigd is en begin van dit jaar ChinaHR van Monster had overgenomen. Naar nu blijkt gaat de Chinese operatie van Saongroup apart verder, onder de naam HRChina.

Commenting on the deal, Mr Buckley, said: "Our focus going forward is now on the Chinese operation, in which we have invested heavily over the past six years and which has seen very significant growth.

"We recently acquired ChinaHR from Monster and are now the clear number three in the market.  Our objective is to continue to grow the business rapidly in China, which has been operating on a different parallel strategy to the remainder of the Group.

"It should be noted, that as part of the transaction, the Chinese operation is rebranding to ChinaHR."

Maar waarom wil StepStone niet in China actief zijn? Ze is over de hele wereld kralen aan het rijgen in het online classifieds domein, maar de grootste interne markt ter wereld laat het bedrijf links liggen. Heel bijzonder…

Geef een reactie