Website van het jaar 2013: de winnaars

Website van het jaar 2013Voor de volledigheid, de uitslag van de volstrekt nietszeggende Website van het jaar verkiezing (editie 2013) is bekend. En het zal voor een groeiend leger Werk.nl gebruikers ongetwijfeld een enorme opluchting zijn dat deze baggersite (die desondanks genomineerd was) niet als beste of populairste website is uitgekozen.

Het zijn Unique Uitzendbureau (beste website) en Nationale Vacaturebank (populairste website) geworden. Wat een verrassing… In zowel 2011 als in 2012 hadden we exact dezelfde uitslag. Is dit het gevolg van een stilstand binnen het online recruitment domein of een gevolg van een gemankeerde selectieprocedure? Geen idee, en eigenlijk niet interessant. Maar de twee sites kunnen er weer een lauwerkransje bijplakken. Hoezee…

Geef een reactie