FlexInnovatieFonds: help de flexbranche innoveren

Logotype FlexInnovatieFondsHeb jij een briljant idee waarmee de flexmarkt haar voordeel kan doen? Dan is er goed nieuws. Want voor het tweede jaar wil het FlexInnovatieFonds vernieuwing binnen de flexmarkt stimuleren door een prijs uit te loven voor het businessplan met de meest veelbelovende innovatie.

Inderdaad, businessplan. Want voor het Flexinnovatiefonds hoeft die innovatie nog geen realiteit te zijn. Het mag overigens wel; dus of het product/dienst alleen op de tekentafel bestaat of al echte klanten kent, stuur je business plan in. Tot 31 december overigens, want dan sluit de inzendingstermijn. De criteria waaraan een business plan dient te voldoen zijn hier te vinden. En hier kan je je aanmelden.

De finaledag voor het FlexInnovatieFonds 2014 vindt plaats op 13 februari 2014.

De winnaar ontvangt een pakket met een waarde van 79.000 euro. Hiermee helpen wij de winnaar met het ten uitvoer brengen van het plan. De prijs bestaat uit een startkapitaal van 16.000 euro en uit een aantal diensten. De tweede prijs bedraagt 29.000 euro en bestaat net als de eerste prijs uit startkapitaal (6.000 euro) en diensten. De derde prijs is 9.000 euro, waarvan 2.000 euro als startkapitaal.

Geef een reactie