RecruitmentMatters levert trackers. Ongevraagd…

Van mijn technische geweten kreeg ik gisteren een flinke oorwassing na het publiceren van de onfatsoenlijke praktijken die Nuon bezigt rondom het al dan niet accepteren van cookies. Want hij die zonder zonden is werpe de eerste steen:

RecruitmentMatters trackers

 

Hij is fijn! Het pleit Nuon natuurlijk niet vrij, maar iedereen die op zo’n social bedelbutton klikt krijgt dus een tracker in zijn maag gesplitst. Met de complimenten van RecruitmentMatters. Of ik weet wat trackers zijn? Geen idee, ik wist niet eens dat die social bedelbuttons dit deden. Maar wat ik wel weet is dat ik via mijn technische geweten ervoor ga proberen te zorgen dat deze onzin zo snel mogelijk verleden tijd is. Maar daarvoor moet eerst een whizkid terugkeren uit het land van de brave, free en de NSA. Goddamn…

Geef een reactie

2 Comments
 • dse
  says:

  Klopt dit wel? “maar iedereen die op zo’n social bedelbutton klikt krijgt dus een tracker in zijn maag gesplitst”
  Volgens mij moet het zo zijn. Maar iedereen mijn site bezoekt krijgt dus een tracker in zijn maag gesplitst. En iedereen die nog ingelogd staat bij die netwerken daarvan wordt gelogd dat hij degene is die recruitmentmatters bezoekt….

  • Marc Drees
   says:

   Als mijn technisch geweten spreekt dan luister ik met grote aandacht. Vooral omdat ik mijn bezoekers geen onvermoede luistervinkjes in de maag wil splitsen die met die informatie weer allerlei potentieel ongepaste dingen gaan doen. Mogelijk zijn er allerhande grijswaarden te onderscheiden, maar ik blijft liever wit.