Jobbird: wie wil er nog snel even personeel werven?

Jobbird moet haar verkoopresultaat voor 2013 nog wat kleur geven en komt daarom met een eindejaarsaanbieding:

Jobbird aanbieding

Nou weet ik niet precies wat budget-vacatures zijn, maar dit klinkt toch verdacht veel alsof Jobbird niet langer gratis vacatures toestaat? Of is dit de multiposting of XML variant voor bulkpostings? Want dat klinkt dan ineens toch nog bijzonder duur.

Hoe dan ook, de mailing bevatte nog een ander interessant dingetje:

image

Cruiming heeft zichzelf gepromoveerd tot President. Zou dat het gevolg van de internationale ambities zijn?

Geef een reactie

4 Comments
  • MP
    says:

    Vandaag via IGB te horen gekregen dat Jobbird niet meer gratis is en er alleen nog maar geplaatst kan worden tegen betaling.. Waarom zouden wij dat doen? Niet dus en wel onder andere omdat:1. Ik Uitspraken zoals bijv. hieronder niet vergeet:´´Doordat op Jobbird.com het plaatsen van vacatures gratis is verwacht Cruiming de transparantie terug te brengen, het aantal vacatures te vergroten en binnen een jaar marktleider te zijn´´2. Jobbird leverde een aantal sollicitanten op maar in verhouding met o.a. Monsterboard, Nationalevacaturebank Indeed en andere slechts een zeer beperkt aantal…