Wie gaat CPB helpen betere voorspellingen te maken?

Het Centraal Planbureau fabriceert voorspellingen. Waarbij haar voorspellingen ten aanzien van de ontwikkeling van de werkloosheid gedurende de afgelopen jaren keer op keer dramatisch de plan miskleunden. Maar misschien kan daar binnenkort verandering in komen. Want CPB is op naar een Programmaleider Arbeid. Dus wie gaat van CPB een betere voorspeller maken?

Vacature CPB

Geef een reactie

1 Comment
  • Bas van de Haterd
    says:

    Kansloze functie dus gezien de eerste functie-eis. 
    Je bent bij voorkeur gepromoveerd en je hebt een diepgaande kennis van de wetenschappelijke literatuur op het gebied van arbeidsmarkt….. 
    Tja…. dat hebben ze daar wel. Dat heeft tot die geweldige voorspellingen geleid die Marc hier feilloos elke keer fileert. Misschien zouden ze de bestaande modellen die al jaren niet werken eens in twijfel moeten trekken.