Jobbird gaat de concurrentie aan met Monster(board)?

Jan-Peter CruimingHoewel mijn hoofd nog altijd duizelt van de vraag wat een Rode Voorloper nou in hemelsnaam is, heeft de eerste vacaturesite al een persbericht uitgebracht waarin zij trots melding maakt van het winnen van deze nieuwe prijs. En wie anders dan het marketinggeile Jobbird is die eerste vacaturesite:

Vandaag zijn voor de eerste keer ‘de Rode Voorlopers’ uitgereikt, een initiatief van de Intelligence Group. De prijs werd overhandigd aan internet miljonair Jan-Peter Cruiming, oprichter van Jobbird.com.

Misschien dat Cruiming weet wat een Rode Voorloper nou eigenlijk is?

Maar het persbericht van Jobbird bevat ook interessante informatie. Cruiming:

In Nederland zijn we al de grootste vacaturebank. Begin volgend jaar gaat de site ook live in Engeland, Duitsland, Belgie, Frankrijk en Spanje. Hiermee gaan we de concurrentie met Monsterboard aan. We hopen dat ons nieuwe concept daar net zo zal aanslaan als hier in Nederland."

Toe maar. Dus na kantoren in Groningen, Amsterdam, New York en Riga gaan er ook kantoren worden geopend in Berlijn, Brussel, Parijs en Madrid? En dat alles in het eerste kwartaal van 2014? Kijk, dat is nog eens nieuws!

Geef een reactie

3 Comments