Linkedin bedankt!

Omdat ik een trouw lid ben van Linkedin, heeft Linkedin zich bereid verklaard mij te willen bedanken. Ze willen me een exclusief, gratis aanbod cadeau doen. Wat een meevaller in deze tijden van crisis!

linkedinpremium

 

Niet exclusief
Helaas blijkt het aangeboden gratis cadeau niet heel erg exclusief te zijn. Weliswaar word ik gemaand snel te reageren…

l1

… maar als ik dat niet doe dan krijg ik steevast even later hetzelfde exclusieve gratis cadeau opnieuw aangeboden.

Schermafbeelding 2013-12-04 om 20.54.07

En opnieuw, en opnieuw en voor de zekerheid ook in het Italiaans. Zie maar.

l3

Niet gratis
Ook blijkt het exclusief aangeboden cadeau niet gratis. Althans ‘gratis’ betekent bij Linkedin wat anders dan ‘zonder tegenprestatie’. Ik moet mijn betalingsgegevens achterlaten, anders krijg ik helemáál niet exclusief een tijdelijke upgrade gratis cadeau.

Niet bedankt
Het is niet fijn om een exclusief, uit dankbaarheid aangeboden gratis cadeau te weigeren, want ik heb geleerd een gegeven paard niet in de mond te kijken. Als een gulle gever echter weet dat je zijn exclusieve gratis cadeau niet wil hebben en het toch blijft aanbieden, dan bezorgt hij je moedwillig een naar gevoel. Het gratis aangeboden exclusieve cadeaupaard lijkt dan Trojaanse trekken te krijgen…

Graag gedaam
Bovenstebeste mensen van Linkedin, jullie hoeven me niet te bedanken. Integendeel. Ik zou jullie moeten bedanken voor acht jaar vlekkeloze dienstverlening. Zeg maar wat jullie willen hebben, dan kijk ik wat ik kan doen.

Geef een reactie