Sander Poos country manager Indeed voor Nederland?

Sander PoosHet lijkt zo langzamerhand een wel zeer slecht bewaard geheim te zijn geworden. En en dat is de meer dan waarschijnlijke overstap van Sander Poos (ex-Monsterboard, ex-Vacaturekrant/TMG, ex-Jobbird en nu (danwel zeer binnenkort) ook ex-Whoopa/ HRMatches) naar Indeed.

Het gaat hierbij vooral om wat Poos wel en niet tweet. Waar in het recente verleden de nodige tweets met een verwijzing naar HRMatches en Whoopaa in zijn tijdslijn konden worden waargenomen zijn deze volledig opgedroogd. Daar zijn tweets rondom zijn trip naar de VS voor in de plaats gekomen. En dan is er zijn meest recente tweet met daarin een link naar een vacature voor een National Account Manager. Voor Indeed.

Met andere woorden, Poos zal met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid per 1 januari gaan beginnen als country manager Indeed. En dat is toch wel bijzonder interessant nieuws. Als het 100% zeker is natuurlijk.

Geef een reactie

3 Comments