Wel Team Werk.nl, geen vacatures

Is alle aandacht gericht op het ondersteunen van werkzoekers via Team Werk.nl, blijkt er aan de andere kant van alles mis te gaan. Want als er geen nieuwe vacatures op Werk.nl komen, heeft die ondersteuning natuurlijk ook niet zoveel zin. En daar gaat het deze keer mis:

Mail UWV

En waarom moet ik een nieuwe activeringscode aanvragen als het UWV wel weet dat ik zo’n code toegestuurd had moeten krijgen? Stuur dat ding dan alsnog toe in plaats van mij tot een actie te dwingen! En waarom per brief??

Geef een reactie

1 Comment
  • Iemke Becker
    says:

    Hoi Marc, ik was er als medewerker van UWV bij betrokken. We hebben die code niet opnieuw geprint omdat deze codes een houdbaarheidsdatum hebben van 2 weken. De mensen die kort voor de storing zich hadden aangemeld hebben gewoon een brief gekregen, de rest van de aanvragers hebben we via dit bericht geïnformeerd.