StudentenWerk wordt Young Capital

Young CapitalStudentenWerk gaat zichzelf rebranden. Of liever gezegd, de holding van StudentenWerk, The KingField Group, [gaat] per 1 januari 2014 verder gaan onder een nieuwe naam: YoungCapital. Want StudentenWerk gaat gewoon door als een van de labels van YoungCapital. Voor de volledigheid:

De holding YoungCapital werkt onder de labels StudentenWerk, StudentJob International, YoungCapital en YoungCapital Professionals. StudentenWerk blijft dus bestaan met als doelgroep jongeren tot aan hun afstuderen. Afgestudeerd jong talent kan terecht bij het label YoungCapital. CN-IT, het detacheringsbureau voor IT-specialisten, gaat verder onder de nieuwe naam YoungCapital Professionals.StudentJob International is de internationale sourcing- en staffingorganisatie van YoungCapital, actief in acht landen.

En daarmee geeft StudentenWerk, pardon Young Capital ook nog een boost aan onze economie. Want al dat briefpapier, enveloppen,visitekaartjes en al die andere spulleboel met een oud logo kan de prullenbak in. In ruil voor nieuw briefpapier, enveloppen, visitekaartjes en al die andere spullenboel met een nieuw logo.

Overigens werd de melding van de rebranding gedaan in een persbericht met als titel: StudentenWerk breekt markt voor niet-studenten open. En dat is dan toch wel weer een heel ronkende titel voor een rebranding campagne.

Geef een reactie

2 Comments