Wie heeft er naar mij gekeken?

LinkedIn heeft blijkbaar iets nieuws gemaakt, want ik kreeg vanavond een email met de volgende wervende tekst: Marc, you’re one of the first to get the new Who’s Viewed Your Profile. Altijd leuk als je een van de (miljoenen) eerste personen bent om dat nieuws te mogen bekijken:

email LinkedIn

Ik heb dan ook terstond op de knop See what’s new geklikt.

Om vervolgens deze waslijst te zien te krijgen:

image

Ik heb oprecht geen idee wat ik hiermee moet, maar volgens LinkedIn kan ik contact leggen (waarom?), en mijn progress (which progress?) tracken en natuurlijk kan ik me onderscheiden van de crowd (waarom?). Hoe dan ook, premium members (dat zijn members die net zo hard genaaid worden als de normale members, maar dan tegen betaling) hebben er weer een feature bij. Dat u het maar weet.

Overigens gaat de lijst eindeloos door als je naar beneden scrollt, dus je kan echt honderden en honderden who viewed your profile members bekijken.

Geef een reactie

2 Comments
  • Edwin Klomp
    says:

    Of de bezoekers blij zijn om zonder toestemming te worden afgedrukt weet ik inderdaad ook niet.Nu moet LinkedIn leden zonder foto nog dwingen om wèl een foto te plaatsen, dat ondersteunt digitaal netwerken beter.”Anoniem profiel zònder foto”? Kom dan niet…..”Alleen zichtbaar willen zijn als ‘someone on LinkedIn'”? Kom dan niet…..