Flex Innovatie Fonds… 1 jaar later

Logotype FlexInnovatieFondsEen klein jaar geleden was ik namens ons bedrijf finalist bij de eerste finale van het Flex Innovatie Fonds in Amsterdam. Ons bedrijf maakt online toepassingen voor de flexbranche en we zoeken altijd naar innovatie, dus toen we de oproep voor vernieuwende ideeën zagen van het Flex Innovatie Fonds wisten we al snel dat dat voor ons het podium to be was.

Met één van onze websites www.hellome.nl zijn we een serieus plan gaan schrijven om aan de jury uit te leggen wie we zijn, wat we doen en wat er dan allemaal innovatief is aan deze website.

Vervolgens leuk telefoontje gehad, “van harte” jullie zijn door naar de presentaties, de laatste acht. Oké, opnieuw naar de tekentafel om een presentatie te maken en deze voor een vakjury en een uitgebreid publiek te pitchen.

Nu ben ik echt wel gewend voor groepen te spreken, maar aangezien je voor een club mensen en jury staat die ook echt serieus snappen wat je zegt toch maar een kleine 25 x mijn presentatie geoefend.

De jury trok zich terug en na de nodige spanning werden de laatste drie, de eindfinalisten bekend gemaakt en we zaten erbij. In de laatste ronde een vragenvuur van enkele juryleden en de uitslag.Hellome eindigde als derde, maar we waren (en zijn er nog steeds) erg blij mee. Naast de mooie prijs een paar belangrijke nieuwe relaties opgedaan en de borrel bestond uit een mooi clubje bekende in het vak.

Ik heb me als toeschouwer uiteraard meteen aangemeld voor de finale van 13 februari dit jaar en ben erg benieuwd wat andere organisaties voor mooie innovaties klaar hebben staan. Veel succes in een ieder geval.

Al bij al kijk ik terug op een hele mooie ervaring. Dat het Flex Innovatie Fonds er nog lang mag zijn en wie weet staan we in de toekomst nog eens op het podium.

Geef een reactie