Jobbird krimpt op meerdere fronten

Logo JobbirdHet bericht dat Jobbird qua vacaturevolume krimpt, naar alle waarschijnlijkheid als gevolg van de overgang van freemium naar pay-to-post vacaturesite, is nog niet eens droog of er blijkt ook op andere terreinen krimp op te treden. De eens zo trotse hemelbestormer heeft namelijk in afgelopen maanden afscheid genomen van de nodige medewerkers. En het schijnt dat de hoogst noodzakelijke plekken door stagiairs ingevuld (gaan) worden. Zou dit onder meer die opvallende stijging van het aantal stageplekken in Nederland verklaren?

En dat niet alleen, sinds vier weken staat het kantoor in Groningen in de verhuur. Een kleiner (en goedkoper) kantoor kan de gekrompen bezetting ook wel behuizen.

Een van de foto’s op Funda toont het onmiskenbare karakter van de voormalige freemium site:

Funda: kantoor Jobbird

Geef een reactie

1 Comment