Indeed opent vestiging in Nederland, Sander Poos director Benelux

Logotype IndeedDaar is dan eindelijk de officiele bevestiging dat Sander Poos is aangesteld als director Benelux van Indeed. Dit is onderdeel van een vandaag verschenen persbericht van ‘s werelds grootste vacature aggregator Indeed waarin het bedrijf de opening van haar Nederlandse vestiging meedeelt:

Sander Poos is aangesteld als director Benelux van Indeed. Hij heeft meer dan 15 jaar ervaring in de Nederlandse recruitment-branche. Sander Poos: “Indeed is met ruim 2 miljoen unieke bezoekers per maand de grootste banenzoekmachine van Nederland.

Regelmatige lezers van RecruitmentMatters wisten natuurlijk al enkele maanden dat dit nieuws er aan zat te komen…

Later vandaag ook nog een interview met Poos over zijn nieuwe baan en de ambities van Indeed.

Geef een reactie

1 Comment