LinkedIn dumpt Intro (en Rapportive?)

SmartphoneIn oktober 2013 introduceerde LinkedIn met bijzonder veel bombarie LinkedIn Intro, het resultaat van maar liefst anderhalf jaar bloed, zweet en tranen van de in februari 2012 door LinkedIn overgenomen social cross-referencing tool Rapportive. LinkedIn Intro was overigens niet veel meer dan een soort creepy LinkedIn injectie in Apple Mail.

Gisteren besloot LinkedIn alweer te stoppen met LinkedIn Intro. Een reden wordt niet gegeven maar het zal ongetwijfeld aan het gebrek aan downloads hebben gelegen. Het bericht weet nog wel het volgende te melden:

Members can continue to use Rapportive, which brings the power of LinkedIn to Gmail.

Maar hiermee is feitelijk de aankoop van Rapportive een volstrekte mislukking gebleken. Ik vraag me onwillekeurig af hoe lang het zal gaan duren voordat LinkedIn erachter gaat komen dat Bright een nog veel grotere miskoop zal blijken te zijn. Waarschijnlijk ook zo’n slordige anderhalf jaar…?

Geef een reactie

1 Comment