Jobbird lijkt nu al in paniek. En weer (even?) gratis

Logo JobbirdEr is blijkbaar paniek uitgebroken op de (ingekrompen) burelen van de voormalig freemium vacaturesite Jobbird. Want de site is qua marktaandeel zelfs onder dat van pay-to-post vacaturesite Nationale Vacaturebank gezakt. En dat is voor Jan-Peter Cruiming, oprichter Jobbird en Nationale Vacaturebank, natuurlijk tegen het zere been (no pun intended).

En dus komt Jobbird met een voorjaarsactie:

De lente komt er aan, en dat willen wij graag vieren met een mooie lente actie!
Overweegt u Jobbird.com te gebruiken voor uw werving? Wij zijn van mening dat u eerst een goed beeld van alle mogelijkheden en resultaten moet hebben alvorens u investeert. Daarom geven wij u de mogelijkheid om 30 dagen lang – geheel gratis en vrijblijvend – gebruik te maken van Jobbird.com.

Van gratis naar betaald en nu weer terug naar gratis. En dat alles in het tijdsbestek van iets meer dan 1 maand! Dat lijkt op niets minder dan paniek. Gezien de daling van het vacaturevolume op Jobbird is dat goed te begrijpen.

Geef een reactie

12 Comments