Prins ik heb je!

CarnavalIk heb vaak gezegd dat als ik een Nederlandse onontdekte niche vindt dan ga ik daar headhunten. Vaak over nagedacht maar nooit gevonden, maar vandaag viel het me binnen! Ik lever voortaan Prins Carnaval als ’t nodig is.

Nederland kent zo’n slordige 6.800 commerciële arbeidsbemiddelaars die bemiddelen in alles dat los en vast zit, van heftruckchauffeurs, tot tandartsassistenten en financieel directieleden. Maar niemand handelt nog in de tijdelijke vorst Prins Carnaval. Ik zeg kip ik heb je!

Zo’n carnavalsvereniging is gewoon net een multinational, zeg nu zelf:

  • CEO                        – Prins
  • VP’s                        – Adjudant(en)
  • RvC en RvT           – Bestuur en raad van 11
  • Sales & PR           – De dansmariekes

Maar er is meer:

  • Nieuw boekjaar    – 11 november
  • Marketing               – De optocht
  • Productmix            – Bier en lawaai

En wees nu eerlijk, een slechte prins heeft veel invloed op de sfeer en de resultaten van de carnaval, dus ik start met schrijven van het ideale functieprofiel per stad/dorp. Naast de logische insteek is het ook nog eens goede handel, elk jaar gegarandeerd een andere prins.

Ik denk ook dat ik me uit laat keren in consumptiebonnen op basis van no pay no cure (ja je leest het goed). Ik kom uit het zuiden, dus ik snap die hele materie gewoon, zoals gewoonlijk weer net te laat voor het seizoen. Dan maar starten met zieltjes werven voor 2015. Alaaf!

Geef een reactie

4 Comments