Het zal stiller worden op RecruitmentMatters

HuilenRegelmatige lezers zullen het ongetwijfeld al hebben gemerkt dat het aantal artikelen van mijn hand in de afgelopen maanden is teruggelopen. En vandaag moet ik helaas meedelen dat het de komende tijd wat dat betreft nog veel stiller zal worden. De reden hiervoor is simpel; ik heb eigenlijk allang geen tijd meer om regelmatig te bloggen.

Werkzaamheden voor mijn klanten en de betrokkenheid bij de startup 360social nemen zoveel tijd in beslag dat het bloggen er eigenlijk bij inschiet. En het is niet leuk om iets maar half te doen. Daarom moet ik met pijn in mijn hart de keuze maken om (tenminste voorlopig) het bloggen links te laten liggen, een enkele uitzondering daargelaten.

Ik wil iedereen hartelijk bedanken voor alle reacties die ik op mijn blog postings heb mogen ontvangen, zowel via RecruitmentMatters zelf als via alle andere kanalen die we tegenwoordig tot onze beschikking hebben.

Geef een reactie

30 Comments