Het zal allemaal wel

grafzerkJobbird kan niet tegen kritiek. Zoveel is duidelijk uit de brief die ik van de advocaat van Cruiming/Jobbird heb ontvangen. Prima. Ik heb tegen de achtergrond van aanzienlijk leukere dingen om me mee bezig te houden geen zin in het geneuzel van Jobbird.

Sterker nog, ik zal nooit meer 1 lettergreep aan deze site besteden. Tegelijkertijd heb ik de gewraakte passages uit een tweetal artikelen binnen de reeks Vacaturesite top 10 verwijderd evenals de posting over de actie met gratis vacatures.

Op naar leukere zaken.

Geef een reactie

12 Comments
 • Frits
  says:

  Marc,
   
  Alleen maar negatieve shit….. Verstandig om hier geen minuut aandacht aan te geven! Gezien de ranking die RM inneemt op google zal de heer Cruiming nog jaren last hebben van je 😉
   
  Succes!

 • Anton vd Steen
  says:

  Beste Marc,
   
  ik ik snap je wel. Dit is negatieve energie die je ook posititrf zou kunnen gebruiken. Jammer vind ik het wel, omdat Cruiming juridisch geen poot heeft om op te staan. Cruiming heeft jou niet nodig om Jobbird te vernieling in te helpen, dat doet zijn eigen zwabber strategie en narcistisch karakter wel.
   
  succes met je verdere plannen

 • jvan van Gaalen
  says:

  Ik herinner me van jaren geleden dat er een Belg was (hoe heette ie ook al weer en waat ging het over? Wie weet het nog) die ook RM aanklaagde voor publicatie van….(Help es ff)….hetgeen leidde tot “polemische”taferelen. Kan me voorstellen dat je daar ff geen zin meer in hebt. En tijd had je toch al niet over.

 • Hein van Meeuwen
  says:

  Geachte heer Drees,
   
  Er was eens een eenzaam jongetje. Na school gingen alle kinderen samen spelen, hij ging naar huis, alleen…
  Vanuit zijn zolderraam keek hij eenzaam naar beneden en gooide steentjes naar de andere kinderen, dan kreeg hij aandacht. De buurt vond het enerzijds een zielig jongetje, een eikel in de volksmond, maar anderzijds hielden ze wel van een relletje..
   
  Op een dag besloten de kinderen maar eens aan te bellen om te zeggen dat ze het steentjes gooien beu waren. 
  Het jongetje had hier niet op gerekend en kroop onder de rok van zijn moeder… zij beschermde hem nog wel…
  Onder de rok uit riep hij wel nog een paar keer dat hij nooit meer aandacht aan de andere kinderen zou besteden…
   
  Oei, oei, oei, dat luchtte op… ’s avonds keek hij uit het raam. De kinderen waren lekker aan het spelen en gingen verder…
  Het jongetje pakte weer een steentje… hij had nl niets anders…..
   
  Geachte heer Drees, 100 euro iedere keer voor het goede doel als u het woord Jobbird in de toekomst weer vermeldt?
  Ik weet wel een doel, Stichting ALS, ik durf te wedden dat ze veel geld aan u gaan verdienen.. en dat gun ik deze stichting…
   
  Laten we er een Poll van maken, wie denkt dat heer Drees weer een steentje pakt/wie niet?
   
  Hoor graag…
   
  Stemmen!!!!
   
   

 • Nls
  says:

  Jammer dat 1 briefje genoeg is om je te laten zwijgen. Lees dit blog altijd met veel genoegen. Mag toch hopen dat je niet die duizend euro gestort heb Marc.