Hetze tegen Jobbird?

VerbijsteringVolgens Jan-Peter Cruiming, oprichter van Jobbird, ben ik een hetze gestart tegen hem en Jobbird. Zo bleek althans vandaag uit een aangetekende brief die ik van zijn advocaat heb mogen ontvangen. De hetze bestaat uit het feit dat ik de neergang van Jobbird, sinds het verlaten van haar gratis model, met grote aandacht volg. En uit het feit dat ik volgens Cruiming en zijn advocaat blijkbaar bewust verkeerde cijfers zou gebruiken. Cijfers uit Jobfeed, die ik overigens al jaren gebruik en die in het verleden, toen Jobbird nog aan de kop van de ranglijst prijkte, nooit een reden voor Cruiming waren om mij van een hetze te betichten. Maar nu dus wel. Tijden kunnen verkeren…

En daarom word ik verzocht/gesommeerd om meerdere blog postings van RecruitmentMatters te verwijderen, of anders… O ja, en omdat Cruiming het nodig vond om een advocaat in de arm te nemen, word ik ook verzocht/gesommeerd om EUR 1.000,00 te betalen als tegemoetkoming in de door hem gemaakt juridische kosten. De wereld zit soms heel raar in elkaar.

De brief is hieronder in zijn volledigheid weergegeven.

image

image

image

image

Geef een reactie

27 Comments