Veel aandelen Adecco te koop!

Logotype AdeccoDit is toch wel opvallend nieuws! Nadat Adecco gisteren een bijzonder goed resultaat over het vierde kwartaal van 2013 kon rapporteren is er vandaag de mededeling van een belangrijke grootaandeelhouder (Jacobs Group) dat deze vrijwel al haar aandelen Adecco op de markt gaat brengen, waarmee in 1 klap ongeveer 16% van de aandelen Adecco beschikbaar komen.

De timing is vrijwel perfect, want het aandeel Adecco heeft gisteren een prettige boost gekregen dankzij de goede kwartaalcijfers. Maar waarom de familie Jacobs op dit moment haar aandeel in Adecco van ongeveer 18,4% naar ongeveer 2,4% wil terugbrengen is natuurlijk wel de grote vraag.

Geef een reactie

4 Comments
 • Michael
  says:

  Correctie op bovenstaande:
   
  Belang Jacobs Holding was 18,4%
   
  Verkopen 16%
   
  30,2 miljoen geregistreerde aandelen komen op de markt
   
  Nieuw belang is 2,4%. Scheelt een berg cacaobonen Herbert 😉
   
   

 • Herbert Prins
  says:

  Was 18,4 %* = 34,9 miljoen
  Wordt 16%* = 30,2 miljoen
  Verschil 2,4%*=  4,9 miljoen komen beschikbaar waar weer Chocolade van kan worden gemaakt 😉
   
  * percentage van de totale geregistreede aandelen Adecco

 • Bas van de Haterd
  says:

  Klein tikfoutje denk ik Marc, ze willen het niet naar, maar met 16% terugbrengen.
   
  holders of a combined 34.9 million registered shares or approximately 18.4% of Adecco S.A., has authorized the sale of just over 30.2 million Adecco Shares corresponding to approximately 16.0% of Adecco.