RemarkableHire heeft de handdoek gegooid

Dankzij een reactie van Ruben op mijn artikel uit oktober 2012 waarin ik people aggregator RemarkableHire uitgebreid beschreef, is nu duidelijk dat ongeveer een maand geleden de twee oprichters de handdoek in de ring hebben gegooid:

image

Een afscheid waarbij direct verwezen wordt naar alternatieven, dat noem ik nog eens groots!

Daarmee is het aantal people aggregators iets kleiner geworden. Hoewel het rijtje nog altijd indrukwekkend is:

3Sorucing, Connect6, Connectifier, Dice Open Web (het vroegere TheSocialCV), Entelo, Gild Source, HiringSolved, Swoop, TalentBin en Zeepex. Waarbij TalentBin recent is opgesnoept door Monster en andere people aggregators mogelijk vol spanning wachten op een vergelijkbaar lot? Het zou me op zich niets verbazen.

Hoe dan ook RemarkableHire is niet meer. Jammer…

Geef een reactie

3 Comments