Sourcing Summit Europe 2014, een must-go voor elke zichzelf respecterende recruiter / sourcer

Sourcing Summit EuropeIk kan het me nog als de dag van gisteren herinneren, de eerste Sourcing Summit Europe. Maar ondertussen is het alweer bijna een jaar geleden dat ik onderstaande alinea aan het digitale papier toevertrouwde:

De Sourcing Summit Europe was fantastisch. Het was het eerste event waarbij vrijwel alle presentaties lering (en vermaak) boden, de aanwezigen actief betrokken waren (en werden) en waar alle voorzieningen (behalve Internet bandbreedte) werkelijk uitstekend verzorgd waren. Fantastisch dus.

Collega-blogger Laurens Tienkamp (door sommigen de beste eventblogger van Nederland genoemd) en ondergetekende hebben het tweedaagse event van vorig jaar met ongekend veel plezier in totaal 18 blog postings vastgelegd voor het sourcende deel van het nageslacht.

En laat er nu ook een Sourcing Summit Europe 2014 aankomen! Op 23 en 24 september staat ons weer een tweedaagse stoomcursus sourcing te wachten. Met sprekers om van te watertanden. Zo zal Jonathan Campbell weer van de partij zijn, en ook Jim Stroud maakt voor de tweede keer zijn opwachting. En wat te denken van Balazs Paroczay? Dat zijn drie schoten in de roos wat mij betreft.

Het voert te ver om alle sprekers te noemen, en eerlijk gezegd ben ik daar ook veel te lui voor. Daarom verwijs ik graag naar de website van Sourcing Summit Europe waar je meteen bovenstaande sprekers kunt zien zitten. Samen met Bas Westland, Irina Shamaeva en William (Bill) Fischer, de man achter de eerste people aggregator, TheSocialCV (tegenwoordig onderdeel van Dice). Wat een gezelschap!

En als dit nog niet voldoende reden is om dit tweedaagse event te bezoeken dan moet onderstaande korting de gemiddelde recruiter/sourcer toch wel over de streep trekken. Na keiharde onderhandelingen met de organisatie van dit event heb ik er een speciale pagina voor lezers van RecruitmentMatters uit weten te slepen waar je je tot 25 augustus kunt inschrijven voor het ongekend lage bedrag van EUR 540. Twee dagen voor zo’n laag bedrag, wie kan een dergelijk buitenkansje links laten liggen? Ik in ieder geval niet.

Het enige wat je hoeft te doen is te klikken op onderstaande afbeelding en je gaat vanzelf naar de echte pagina op de site van Sourcing Summit Europe.

 

Sourcing Summit Europe

Geef een reactie