Kom je nog naar Sourcing Summit Europe 2014? Laatste kans!

Sourcing Summit Europe 2014 (#sosueu)Het is alweer bijna zover! Over iets meer dan een week begint  de Sourcing Summit Europe, op dinsdag 23 en woensdag 24 september. En net als vorig jaar is Randstad de gastheer. Maar in tegenstelling tot verleden jaar kan ik dit keer voor kostenbewuste recruiters (een pleonasme, ik weet het…) de kaartjes voor deze unieke ervaring met maar liefst 20% korting aanbieden. Maar dan moet je die kans wel direct grijpen, want er zijn nog maar 10 kaarten beschikbaar.

Wil je voordat je beslist om te komen iets meer weten van wat je op #SOSUEU te wachten staat dan zou ik deze  18 blog postings eens lezen, die door collega-blogger Laurens Tienkamp  en mijzelf tijdens de Sourcing Summit Europe 2013 zijn geschreven. Met gemak het beste recruitment event van 2013. Als je tenminste naar een event gaat om te leren, want ga je voor de folders of leverancierspresentaties dan moet je hier niet naartoe gaanNog even een impressie van het event van vorig jaar op basis van een foto van de afsluitende discussie naar aanleiding van een aantal prikkelende stellingen:

Discussie op #SOSUEU 2013

Van links naar rechts:

  • Balazs Paroczay (Randstad Sourceright), een verborgen diamant en volgens mij een tweede Glen Cathey
  • Jonathan Campbell (SocialTalent), de man die twee dagen lang de conferentie aan elkaar heeft gepraat en ook nog kans heeft gezien om zelf een presentatie te geven
  • Jim Stroud (Randstad Sourceright), sourcer en een onvervalst podiumdier. Deze man moet je zien.
  • William Fischer (WorkDigital/Dice), de ‘mad scientist’ die misschien wel boolean searchers overbodig gaat maken
  • Irina Shamaeva (Boolen Strings), de Wayne Gretzky onder de boolean searchers

en natuurlijk onze eigen Bas Westland als tijdelijk spreekstalmeester.

Een uitzonderlijke verzameling kennis en ervaring die je zelden op één podium zal aantreffen. Maar je hebt geluk, want dit jaar zijn ze er weer! En dat niet alleen, ook Peter Kazanjy (TalentBin (by Monster)) is aanwezig. Voor de TRU-fans is ook Bill Boorman weer van de partij. Maar hebben we in Nederland dan geen sourcing talent? Natuurlijk wel en ook die zullen hun opwachting maken. Naast Bas Westland (dagvoorzitter van de tweede dag) kan je genieten van Oscar Mager en Jan Bernhart. En dan zijn er de natuurlijk onontbeerlijke klantcases, dit keer van Philips Benelux, Cisco en Squarespace. En dat alles in slechs twee dagen. Wat een feest!

En alsof dit niet voldoende reden is om je per omgaande te registreren is er dus ook nog die korting van 20% die ik na maandenlange en keiharde onderhandelingen met de organisator uit het vuur heb weten te slepen voor lezers van dit blog. Er zijn nog maar zo’n tien kaarten beschikbaar dus je moet er snel bij zijn.

Het enige wat je hoeft te doen is te klikken op onderstaande afbeelding en je gaat vanzelf naar de echte pagina op de site van Sourcing Summit Europe.

Aanmeldformulier Sourcing Summit Europe

Geef een reactie