CareerBuilder komt met Recruitment Edge

Logotype Recruitment EdgeDice kocht TheSocialCV (en doopte het om tot Dice Open Web), Monster kocht TalentBin (en doopte het om tot TalentBin by Monster) en dan verwacht je natuurlijk dat CareerBuilder ook een people aggregator gaat kopen. Maar niets daarvan, want CareerBuilder is al geruime tijd bezig met het bouwen van een people aggregator, genaamd Recruitment Edge. Ik had er nog nooit van gehoord, maar dit zegt Recruitment Edge over zichzelf:

Track the digital footprint of millions of professionals for the most current and relevant information on the top talent. Search social media and professional networking sites, online hubs, blogs, publications and journals all in one place.

Ik heb begrepen dat de people aggregator op dit moment wordt getest met klanten en een go-live date is ergens in de eerste helft van 2015 te verwachten. Misschien kan ik binnenkort  stiekem een sneak preview krijgen, maar daarover hopelijk later meer.

Tot die tijd moeten we het met deze ‘mock ups’ doen:

image

 

image

 

image

Geef een reactie