Recruteurs pour le jihad

jesuischarlie

Hier wil ik mijn diepste respect uitspreken voor de verantwoordelijken achter de aanslag op Charlie Hebdo. Hun doel is bereikt.

La France, au revoir liberté

Frankrijk bezet een beschamende 39e plaats op de wereldranglijst voor persvrijheid. Dit dan nog dankzij de dappere, eenzame weigering van de idioten van Charlie Hebdo om zichzelf te censureren. Die 39e plaats zal niet behouden blijven. Frankrijk zal vervallen in  zelfcensuur. Zelfcensuur vergroot, zoals jullie weten, de behoefte aan het creëren van en dehumaniseren van een collectieve vijand.

La Hollande, au revoir liberté

Nederland bezet een tweede plaats op de wereldranglijst voor persvrijheid (net onder Finland, zoals met bijna alles). Daar moeten we nú trots op zijn, want we gaan die plaats verliezen. We worden namelijk steeds bedrevener in bedreigen. En dat terwijl wij Nederlanders slecht zijn in het weerstaan van dreigementen. Dreigen werkt. Als in de pers een stuk verschijnt tegen abortus, tegen het doodknuffelen van dieren of tegen het afpakken van mensenrechten van pedofielen dan bedreigen we de auteur. Toute opiniërend Nederland kiest dan eieren voor zijn geld en wij kunnen weer rustig slapen. (in lijn hiermee beloof ik dat ik dit stukje bij de allereerste bedreiging direct verwijder van Recruitmentmatters)

Anton Dautzenberg, au revoir liberté

Toute? Non! Car un village peuplé d’irréductibles Gaulois résiste encore et toujours à l’envahisseur. Onze dapperste strijder voor vrijheid van geweten en vrijheid van meningsuiting was zonder enige twijfel, Anton Dautzenberg. Dit vanwege zijn dappere, eenzame weigering anderen te laten censureren, ook als hij hun ideeën verfoeide.

Dautzenberg wordt bedreigd, niet door moslims, maar gewoon, door ons. Zijn familie bedreigen we voor de zekerheid ook. Dautzenberg is onze Charlie, onze vrijheid van geweten.

Als jullie willen vechten voor ons koninkrijk, voor jullie vrijheid van meningsuiting, dan moeten jullie mensen als hij beschermen en eren. (voor de zekerheid distantieer ik Recruitmentmatters en mezelf in de meest krachtige bewoordingen van hem en zijn strijd; ik raad alle lezers aan dat ook te doen, voor hun eigen veiligheid)

Musulman, au revoir liberté

“De hele republiek is aangevallen. De republiek, dat is vrijheid van meningsuiting.” Als een land de oorlog verklaart aan radicale moslimextremisten dan is het doel van die extremisten bereikt. Gematigde gelovigen zullen gedwongen worden kleur te bekennen. Een relatief klein deel – een deel in absolute aantallen enorm – zal de verkeerde kleur kiezen en radicaliseren. Dit deel wordt recruitable voor de jihad.

Conclusion

Ce sont des moments d’or pour les recruteurs pour le jihad.

Geef een reactie