Ik ben geen Charlie

grafzerkDe site die ik nooit meer zal noemen en de man erachter doen hun uiterste best de geschiedenis (lees: het zoekresultaat in Google) te herschrijven. En de nieuwe werkelijkheid is er één gevuld met eigen content die het al dan niet verzonnen, ongebreidelde succes tentoon spreidt.

Een artikel op RecruitmentMatters wordt daarbij als een lelijke schandvlek gezien en daarom is de site die ik nooit meer zal noemen en de man erachter weer met een ultimatum gekomen. Via zijn advocaat eist hij de verwijdering van een laatste artikel die zijn werkelijkheid in Google wreed verstoort. Of, om het in de woorden van zijn advocaat te stellen:

Voornoemde uitingen over [], in combinatie met de weergave in de Google zoekresultaten, brengen mijn cliënt aanzienlijke schade toe, voor welke schade u aansprakelijk bent.

Natuurlijk wordt deze schade op geen enkele manier gekwantificeerd. Maar dat is ook niet nodig. Ik ben geen Charlie.

Geef een reactie

2 Comments