Waasdorps’ War for Wajong

Aankomend WajongersJe moet het Waasdorp nageven. War for Wajong, pakkende term, heeft híj bedacht. Al enige tijd geleden overigens. De War for Wajong staat beschreven in een whitepaper en, je moet het Waasdorp nageven, dat leest lekker weg. Wil je dus als werkgever voor een dubbeltje op de eerste rang zitten bij het voldoen aan je maatschappelijke plicht, wil je de krenten-met-een-vlekje uit de Wajongpap? Lees dan Waasdorp’s whitepaper.

Overigens heeft één adviesbureau de term alvast overgenomen (zonder bronvermelding). Hiermee proberen ze slimmer te zijn dan de klant. Grappig.

Geef een reactie

2 Comments
  • Ans van den Berg
    says:

    Gelezen. goed om inzicht te krijgen in de verscheidenheid en aantallen mensen met een Wajong uitk. Van belang is het om als werkgever in te spelen op wensen m.b.t. arbeidsvoorwaarden. Wat gebeurt er met de groepen 4 en 5? is daar nog een vangnet voor? En ik kon later in het rapport niet goed terugvinden hoe werkbereidheid de mensen zijn in de ‘interessante’ doelgroepen i.v.m. ‘het kwijtraken’ van de uitkering.