eRecruitment event op donderdag 16 april

Logotype Emerce eRecruitment

Het is weer eens tijd voor onbeschaamde promotie. In dit geval gaat het om het Emerce eRecruitment event dat volgende week donderdag in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam gaat plaatsvinden. Wat zeg ik? Het is een tweedaags event, waarbij het op de 16e vooral luisteren is, maar op de 17e mag er naar hartelust worden meegedaan. Want dan zijn er een tweetal workshops gepland. Gegeven door Paulina Wójciak (geen idee wie zij is, maar ze werkt bij Randstad Sourceright) en Irina Shamaeva (de vrouw die sourcing tot wetenschap heeft verheven). Dat staat garant voor een dagje hardcore leren.

Het event heeft als titel: Innovatie in recruitment – The future is now, bullseye trends for recruiters. Dat betekent voor de 16e een dagje trendwatching, met als grote trekpleister misschien wel Brendan Bank (Booking.com) die het gaat hebben over Reinvent the way we hire and organize. En volgens mij is dat geen goed nieuws voor intermediairs, maar misschien vergis ik me.

De dagvoorzitter is Bas Westland, dus dat staat garant voor een kleurige dag, zowel in inhoud als in kleding.

Is dit allemaal nog steeds niet genoeg om je te doen besluiten naar dit event te gaan? Dan heb ik nog een extra motivatie in de vorm van een korting van EUR 50 via deze link. Dat moet toch voldoende zijn.

Geef een reactie

1 Comment