USG People en TMG annonceren online vacaturesite(+)

Logotype HROfficeDie (+) hierboven verwijst naar de hogere ambitie die in het op 20 mei verschenen  persbericht wordt verwoord met de titel: USG People en TMG lanceren online arbeidsmarktplatform. Maar feitelijk gaat het hier eerst en vooral om een vacaturesite die ongetwijfeld TMG’s eigen vacaturesite Vacaturekrant zal gaan vervangen, als was het maar aan de achterkant. Daarnaast kunnen werkgevers gebruik maken van het freemium ATS HROffice. En daarmee lijkt Adver-Online(onderdeel van USG People)  dit ‘arbeidsplatform’ volledig vorm te gaan geven.

Waarschijnlijk richten USG en TMG zich op kleine(re) werkgevers die hiermee een DHZ-oplossing voorgeschoteld krijgen waarmee niet alleen vacatures kunnen worden gepubliceerd maar ook meteen responderende kandidaten kunnen worden afgehandeld. Verder bestaat er ongetwijfeld een koppeling tussen HROffice en de front-office systemen van de verschillende uitzenders onder de USG paraplu. Wat weer tot fraaie cross-selling mogelijkheden kan leiden.

De nieuwe site wordt in het derde kwartaal gelanceerd, en dat is dus in de periode jui – september. We moeten dus nog even geduld hebben.

Geef een reactie