Adzuna haalt meer geld op dan gepland

Ruim een maand geleden meldde ik met de nodigde scepsis dat vacature aggregator Adzuna een vierde ronde van funding wilde verkrijgen via crowdfunding. Maar Adzuna heeft meer opgehaald dan het doel van GBP 1.500.000. En als er sprake is van een wisdom of the crowds dan zit er dus een toekomst in deze vacature-aggregator:

image

Maar liefst 438 investeerders (and counting) zien Adzuna als een interessante deal. Ik ben zeer benieuwd hoe Adzuna zich staande gaat houden in de ondertussen wel redelijk overbevolkte wereld van vacature-aggregatoren, met Indeed voorop. Maar ze hebben in ieder geval meer geld om dat te gaan proberen. Uit naam van de honderden nieuwe aandeelhouders hoop ik van harte dat het ze lukt.

Geef een reactie

1 Comment
 • Rik Langerak
  says:

  Beste Marc,
   
  Bedankt voor het vermelden van onze crowdfundingcampagne. We zijn uiteraard zeer verheugd met het bereiken van ons doel. 
  Daarnaast zijn we vooral blij met de steun van ruim 400 nieuwe aandeelhouders. We geloven dat hun betrokkenheid nu en in de toekomst heel waardevol zal zijn voor het bereiken onze missie. Dit is ook de belangrijkste reden waarom we dit keer voor crowdfunding hebben gekozen. 
   
  De campagne loopt overigens nog door, dus geïnteresseerden kunnen nog tot en met 30 juni een belang in Adzuna nemen. 
   
  Met vriendelijke groet,
   
  Rik Langerak
  Adzuna