Lachen met het UWV

Stel je hebt een nog niet afgerond cv op Werk.nl geplaatst en dat cv dreigt te verlopen. Dan krijg je een automatische email van Werk.nl met een herinnering om je cv actief te maken zodat het niet wordt verwijderd. En die automatische email heeft een (ongetwijfeld onbedoeld) hilarische interactie als het om het al dan niet kunnen reageren gaat.

Dit is de email:

image

Een noreply email adres is natuurlijk uit den boze, maar dat je kan antwoorden op noreply2@uwv.nl is helemaal uniek. Hoe ik dan echter de mededeling moet lezen dat ik niet op deze email kan reageren is mij een raadsel. Net als de mededeling dat van mij verwacht wordt de afzender te informeren als ik de email ten onrechte heb ontvangen…

Natuurlijk heb ik wel even een reactie proberen te sturen naar het antwoordadres, maar noppes:

image

Maar het wordt nog leuker. Want als ik de link Stuur ons dan een e-mail aanklik, krijg ik dit te zien:

image

Hahahaha, het UWV heeft me weer eens een stuiplach bezorgd. Hoewel ik heel anders zou reageren als ik een werkloze werkzoekende was.

Geef een reactie

1 Comment
  • Martijn Otker
    says:

    Inderdaad voor ons vermaak maar voor diegene die er afhankelijk van zijn een drama! Bij dit soort items heb ik altijd weer plaatstvervangende schaamte voor dit platform. Ik zal het niet snel zeggen maar volgens mij werkt Jobbird nog beter (al gaan we het daar op dit blog natuurlijk niet over hebben 🙂 )