Old School Recruitment!

imageZoals ik in het laatste blog al mekkerde is ons bedrijf driftig op zoek naar een enkele goede PHP programmeurs op de groei. Een intelligent, vreemd, maar tegelijk ook bijzonder schaars volkje. Traditionele werving doet niet zo veel, want op elke hoek van de straat worden goede programmeurs gevraagd, sterker nog als je niet oplet worden je eigen programmeurs gehunt waar je bijzit (lees klacht hier).

Dus hebben we besloten om het anders te benaderen. Super kek brainstormsessie gehouden in de mais (we zitten nogal landelijk) en we zijn eruit! Denk Cool Blue, denk Bol.com zeiden we tegen onszelf en stop met denken vanuit onszelf en start met denken vanuit onze doelgroep! Das mooi we weten wat we moeten gaan doen, Old School Recruitment!

Dus op hele korte termijn mag iedereen verwachten:

De eerste “Grote Nederweerter Pokemon, Startrek en ik kan leuke woordgrappen met HTML maken” marathon fest.

En zoals de V.O.C. vroeger dronken zeelui liet tekenen bij het kruisje zal ik zwaaien met contracten terwijl ik onbeperkt koffie en pizza beloof, dat is old school Recruitment.

Geef een reactie

3 Comments