Sourcing Summit Europe, editie 2015 staat voor de deur

imageJawel, ‘hij’ staat weer voor de deur. De enige must-go conferentie van dit jaar, oftewel de Sourcing Summit Europe (SOSUEU) 2015. Op 23 en 24 september.

Doe je ‘íets’ met recruitment dan mag je dit event natuurlijk niet missen. Maar mogelijk ben je een echte Hollander en wacht je op een voordeeltje? Dat komt dan goed uit, want ik heb de organisatie van SOSUEU zo gek gekregen om een korting te geven aan trouwe RecruitmentMatters lezers die zich voor het event aanmelden.

Wil je je eerst even beter oriënteren voordat je tot aanmelding overgaat? Dan is deze link met artikelen op RecruitmentMatters waarschijnlijk behulpzaam. En anders is een bezoekje aan de site van SOSUEU 2015 ook de moeite waard.
Het team van RecruitmentMatters bestaat dit jaar naast mijzelf uit de beste event-blogger van Nederland: Laurens Tienkamp en de altijd poezelige Britt van Capelleveen. Dit driemanschap zal haar uiterste best doen om de minder gelukkige recruiters toch nog mee te laten genieten van de vele highlights die #SOSUEU dit jaar zal gaan opleveren.

Ook dit jaar is de line-up van sprekers weer indrukwekkend. Wat te denken van de volgende sprekers: Glen Cathey, Jonathan Campbell, Jim Stroud, Balasz Paroczay, Irina Shamaeva en natuurlijk ons eigen Jan Bernhart? Er zullen ongetwijfeld weer allerlei hacks en toepassingen de revue passeren die het leven van sourcers en recruiters eenvoudiger zou moeten maken.  En ongetwijfeld de nodige inzichten vanuit de veranderende rol van sourcing binnen het bedrijfsleven.

Als dit nog niet voldoende reden is om dit tweedaagse event te bezoeken dan moet een korting van EUR 50 op het het bedrag van EUR 695 je wel over de streep trekken. Registreer je dan vóór 1 september met de promotiecode MARCROCKS via deze link. Als het goed is, krijg je dan dit te zien:

Registratie #SOSUEU

Nog niet aangemeld?

Geef een reactie