#SOSUEU: Glen Cathey

Glen CatheyWe gaan beginnen met de eerste (keynote) spreker van #SOSUEU, Glen Cathey. Wie Glen Cathey is? Shame on you, wannabe sourcer! De man is een levende legende (Boolean Black Belt), al was het alleen al vanwege zijn oneindig lange blog postings die elk denkbaar sourcing onderwerp tot op het bot ontleden. Daarnaast is hij tegenwoordig SVP bij Kforce, en als je functietitel met een acroniem van drie letters begint, dan zit je goed.

Maar waar gaat Glen het vandaag over hebben? De titel van zijn praatje is: Mastering The Art & Science of Information Retrieval & Delivering Real Talent Engagement. Ehhh…. Wacht, er is meer:

Glen will argue that the future success of the sourcing profession will depend largely on how sourcers engaged with information they sourced. Engagement is the new battleground and a new battle plan is required for a rapidly changing world. Glen will demonstrate practical steps on how effective messaging at the very start of the process is part of the solution, and helps with conversion rate and overall productivity

Laten we gewoon maar gaan luisteren…

Het was een fantastische presentatie, maar dankzij ruk Internet ben ik de hele posting kwijtgeraakt…

Daarom slechts één plaatje die de presentatie uitstekend samenvat

Geef een reactie

2 Comments