Multiposter Multiposting overgenomen door SAP/Success Factors

Logo en logotype MultipostingWie verwacht er nou dat een gigant als SAP een multiposter gaat overnemen? Ik in ieder geval niet. Maar het van origine Franse Multipsting is overgenomen door SAP voor een (nog) onbekend bedrag. Overigens claimt Multiposting een jaaromzet van EUR 9 miljoen. Dat is bepaald niet niks voor een nichemarkt! Overigens verwacht Multiposting in 2015 nog te groeien naar EUR 12 – 13 miljoen omzet en naar 100 medewerkers. Bepaald niet misselijk.

Het is blijkbaar de bedoeling om Multiposting te integreren binnen talent management software SuccessFactors, op haar beurt eind 2011 overgenomen door SAP, toen het kopen van SaaS –oplossingen mode was. Daarnaast mag Multiposting ook haar eigen klanten/partners (zoals Oracle WorkDay, Cornerstone en Talentsoft) blijven bedienen. Wat toch wal een interessante combinatie oplevert

Als ik me niet vergis is Multiposting (mede) opgericht door Stephane Le Viet, in het dagelijks leven CEO van Work4(Labs), de vacaturesite applicatie binnen Facebook. Waarmee Le Viet zich op twee succesvolle startups kan bogen.

Geef een reactie

1 Comment