Recruiters opgelet, morgen is het zover: TruRIDE

TruAmsterdamMorgen is het al weer zover. TruAmsterdam en RIDE, oftewel TruRIDE. Zoals ieder jaar, belooft het weer een groot feest te worden. Ik heb er in ieder geval zin in!

Dit jaar is er gekozen voor een nieuwe locatie, namelijk bij Stichting Akhnaton, een locatie die regelmatig gebruikt wordt voor dansfeestjes. Op hun Facebookpagina kun je een virtuele rondleiding bekijken. Het ziet er goed uit! Had ik al gezegd dat ik er zin in heb?

En dan het programma van TruAmsterdam. Indrukwekkende titels als “Disconnection between Recruitment and HR Technology”, geleid door Xavi Martinez (Manager, Global Talent Programs bij Philips) en “Intelligent Recruiting (using readily available data)”, met Wouter Verpoest (HR Business Analyst bij HRlinkIT) zullen hopelijk voor nieuwe inzichten zorgen.

Natuurlijk zijn er de gebruikelijke baldadige onderwerpen als “Hiring managers suck” en “Candidate experience is failing. E-commerce is your guide”, waarbij de discussie met twee benen gestrekt aangegaan kan worden. Gelukkig hebben we de immer charmante Liesbet de Rouck om alles in goede banen te leiden.

Overdag zullen er ongeveer 150 vakgenoten aanwezig zijn op deze 12e editie van de unconference TruAmsterdam, en we verwachten ongeveer 400 partypeople bij de RIDE, nog steeds het grootste Recruitment-Industry Dance Event van heel Amsterdam 😉 Thema: “Later als ik groot ben”. Dus iedereen die van jongs af aan al recruiter wilde worden, zie ik graag in het snelste en strakste (mantel)pak dat je kunt vinden. En natuurlijk laat je je voorrijden met je limo.

Hopelijk tot morgen!

Geef een reactie