Lena Olivier van LinkedIn naar VNU Vacature Media

imageDat kwam als een donderslag bij heldere hemel! Lena Olivier, bekend van Monsterboard en in de laatste 5 jaar actief bij LinkedIn stapt er 1 januari over naar VNU Vacature Media. Dan begint ze als Commercieel Directeur bij het bedrijf van (onder meer) vacaturesites Nationale Vacaturebank en Intermediair. En natuurlijk IT Banen. O ja, en JobTrack is natuurlijk opgegaan in Nationale Vacaturebank. En laten we de verschillende krantentitels van De Persgroep natuurlijk niet vergeten.

Met deze aanstelling neemt Olivier de rol van Florence Schmit min of meer over. Min of meer, omdat Schmit ondertussen alweer enige tijd geleden is vertrokken. De vraag is natuurlijk wat Olivier met haar jarenlange ervaring binnen het online recruitment domein voor VNU Vacature Media kan gaan betekenen.

Daar is het persbericht overigens minder duidelijk over:

Sander van den Hout, Algemeen Directeur bij de Persgroep Online Services: ’Lena kent de markt en de commerciële uitdagingen in recruitment media als geen ander. Ik ben enorm blij dat zij het team van VNU Vacature Media komt versterken. Haar ervaring en passie voor recruitment media zullen bijdragen aan het verder uitbouwen van onze activiteiten in de arbeidsmarkt.’

Over haar nieuwe rol zegt Lena: ‘Ik ben verheugd dat ik mijn ervaring die ik de afgelopen jaren heb opgedaan in de sterk veranderende markt van online recruitment & employer branding in praktijk ga brengen bij de Persgroep Online Services. Door expertise van de Nederlandse arbeidsmarkt en de inzet van crossmedia oplossingen kan VNU Vacature Media als geen ander inspelen op behoeften van zowel de passief en actief werkzoekende als op die van de werkgevers. Ik kijk er erg naar uit om hieraan te kunnen bijdragen.’

In haar nieuwe rol gaat Olivier in ieder geval de degens kruisen met voormalige werkgevers Monsterboard en LinkedIn (in Nederland). Dat beloven in principe interessante tijden te worden.

Vanaf deze plaats een hartelijke felicitatie voor Olivier met deze nieuwe rol.

Geef een reactie