Wie wil op de koffie bij UWV’ers Tof Thissen, Jose Lazeroms en Fred Paling?

Ik zou deze vraag bijna met een wedervraag willen beantwoorden: wie niet? Want kijk eens waar het om gaat:

image

Ik heb weliswaar geen WW-uitkering, maar wie weet wat de toekomst brengt? Ik niet, dus heb ik me per direct ingeschreven.

En per kerende email kreeg ik de bevestiging in de bus:

image

Allemaal fijn natuurlijk, maar waarom heb ik een identificatiebewijs nodig om bij UWV op de koffie te komen? En ik had een mogelijkheid tot parkeren ook wel prettig gevonden. Tenslotte is het een ramp om in de omgeving van het UWV hoofdkantoor een parkeerplaats te vinden.

Als ik mag binnenkomen doe ik met plezier verslag van deze bijeenkomst. En als onverhoopt wordt ontdekt dat ik (nog) geen WW-uitkering heb en mij de toegang wordt geweigerd dan nodig ik bezoekers die dit blog lezen van harte uit om als gastblogger verslag te doen van deze bijeenkomst.

Geef een reactie

11 Comments
 • Dick
  says:

  Beste,

  Ik kwam dit toevallig tegen – mijn reactie misstaat niet in de ervaringen die ik met het UWV heb en volledig ook door het UWV niet zo netjes opgelost. Want mijn dossier werd zeer schrijnend.
  In Mediation pleegde men onheuse zaken en in 9 gesprekken in 2014 ging iets in de doofpot.

  Ik heb inmiddels een mail en gebouwen verbod!
  Maar dat trek ik, ik weet feitelijk genoeg over het UWV.
  Het UWV zorgde aan mij voor >>> 11-1-2012 “Er is in de communicatie, begeleiding en het scheppen van duidelijkheid naar meneer in het gehele traject een zeer schrijnende situatie ontstaan”.

  Daarnaast maakte het UWV een inspectierapport niet naar waarheid op en beschuldigde van Fraude Belastingdienst JA.
  Ik werd psychisch ziek > 2 jaar ZW door UWV, een scheiding en vooral een enorme financiële benadeling.

  Op 31 oktober 2018 was ik er zo flauw van dat ik oprecht het Hoofdkantoor UWV te Amsterdam bezocht, de woordvoerder zag al snel de beroering. 2 dagen belde conform afspraak de directie manager Klant en Service terug.
  Deze medewerker UWV maakte het zo heftig aan mij dat hij mijn oprecht bezoek afdeed als: “ik voel mij door u misbruikt”.

  Het UWV stopte dus niet naar waarheid dossier opmaak in 2014 in de doofpot en in april 2019 stuurde het UWV onderstaande reactie…vreemd want in 2014 zaten wij ook al bij elkaar voor correctierecht. Ik kan de beredenering dan ook niet volgen in reactie UWV.

  Inmiddels heeft het UWV mij gedagvaard, ik bedreig want UWV rolt dan heel slim alles om omdat men je zo boos maakt dat jij vanzelf ergens bedreigend overkomt. Dus je 2 jaar ziek raakt door fouten UWV en je huwelijk eraan gaat is niet relevant gebleken.

  Maar ik durf te stellen dat alle bizarre conflicten het UWV zelf arrangeert. Want niemand wil het conflict. Ik heb geen vijanden, enkel het UWV!
  In bevestiging in het advocatenblad een stukje UWV … de bijzonder hoogleraar…ik kan met mijn ervaring dat bevestigen.
  https://www.advocatenblad.nl/2018/11/08/de-partijdige-advocaat-staat-onder-druk/

  Eventueel een reactie van Bruno Bruins aan een ander UWV slachtoffer is er ook. Schrijft u maar een brief aldus Bruno…maar ik heb heer Bruins en heer Paling tig brieven en mail geschreven….NOOIT 1 REACTIE ALSOF JIJ GEK BENT / NIET BESTAAT.

  Geachte heer,

  Dank voor uw bericht. Ik merk aan uw laatste mailberichten dat de hele kwestie u raakt en dat vind ik vervelend voor u.

  Wellicht was ik in mijn laatste uiting niet geheel duidelijk: door een beroep te doen op het correctierecht (een recht wat iedereen heeft) kunt u zaken die niet kloppen of fout zijn vermeld laten corrigeren. UWV is verplicht dit in behandeling te nemen. Ook al heeft iemand eerder geroepen dat alles zo blijft: correctierecht heeft voorrang op mondelinge mededelingen.

 • peter
  says:

  Op de koffie wordt georganiseerd door HOEZO projectorganisatie. Te Haarlem.
   
  Het wordt dus zeker een succes.
   
  Dat is bij de prijs inbegrepen