Ik mag niet/wel op de koffie bij UWV…

Ik geef toe, de titel is wel verwarrend. Maar gisteren had ik mij aangemeld voor een ontmoeting met UWV’ers Tof Thissen, Joze Lazeroms en Fred Paling over de kwaliteit van de UWV dienstverlening aan personen met een WW-uitkering. En per kerende post een bevestiging van die uitnodiging gekregen. Alleen is UWV daar op teruggekomen, gezien onderstaand bericht:

image

Na eerst de bittere pil van de teleurstelling te hebben weggeslikt net als mijn irritatie over de onjuiste aanhef (Beste Marc Drees, in plaats van Beste Marc of Geachte heer Drees) werd ik blij van het alternatief wat ik hier krijg aangeboden. Een gesprek met Tof Thissen zelf, de man die het stokje heeft overgenomen van André Timmermans en daarbij de volgende toezegging deed:

Het schrijnt en schuurt, maar het is óók een prachtig verhaal en het is goed dat het is opgeschreven. Wij willen zelf ook héél graag dat er weer een eerste face-to-facecontact komt met nieuwe klanten, en hopelijk gaat dit verhaal helpen om dat voor elkaar te krijgen.

En die man zegt het volgende tegen mij:

Als u alsnog geïnteresseerd bent om op de koffie te komen bij UWV dan nodig ik u van harte uit om met mij in gesprek te gaan over de dienstverlening van UWV.

Daar word ik natuurlijk heel blij van. En ik heb dan ook onmiddellijk gereageerd dat ik bijzonder graag op zijn uitnodiging inga.

Wordt vervolgd.

Geef een reactie

5 Comments
 • Claude
  says:

  Ik heb het idee , dat de UWV koffie inmiddels al heel lang koud is ?
  Laat staan ook de dialogen. Alles bij elkaar UWV , gemeentes , Virologen tjaaa ..tot in de ministeries hebben ze DIALOGISCH gelogen Het UWV …tjaaaaaahhh, Het bedrijf die ze beter een andere naam kunnen geven , Buildingliars zoiets. Destroyers of family´s
  Vervolgd wordt het wel dat is zeker.

 • peter
  says:

  Bijzonder onvrienfdelijk is het dat de bijeenkomst vol is en dat je nog steeds wordt uitgenodigd.
  Pas bij het invullen kom je erachter dat het vol zit. Tja.
  Zou bijna zeggen dat je niet anders kan verwachten bij het UWV. 
  Vermoed dat er genoeg personen zijn die hem persoonlijk benaderen.
  Vermoed dat deze man moeilijk te bereiken is.
  Richting “wie bent u, werkloos, neen datr zijn niet de personen die… U mag naar klantenservice.
  Of wij zullen het doorgeven.
  En volstrekt onbelangrijk wat er met de input gedaan wordt.
  Peter