Ik mag op 24 maart op de koffie bij UWV

Logo en logotype UWVOp 24 maart ben ik op de koffie gevraagd door Tof Thissen, directeur UWV WERKbedrijf. De aanleiding hiervoor was het al dan niet bijwonen van een sessie met UWV’ers Tof Thissen, Joze Lazeroms en Fred Paling voor een dialoog over de kwaliteit van de UWV dienstverlening met personen met een WW-uitkering. En omdat ik geen WW-uitkering heb, werd ik niet uitgenodigd voor deze sessie maar kreeg ik wel een email van Tof Thissen met een een uitnodiging om met hem een gesprek aan te gaan. En hoewel de datum voor een uitnodiging nog even op zich liet wachten is die nu wel bekend. Op 24 maart om 14:00 zit ik op de koffie met Thissen.

Nu heb ik waarschijnlijk meer dan voldoende te vragen rondom de dienstverlening van met name Werk.nl, maar ik ben ervan overtuigd dat er bij werkgevers en ‘klanten’ van het UWV nog veel meer vragen leven. Schroom niet, schrijf je vragen als een reactie op deze blog posting en ik zal na 24 maart verslag doen van mijn gesprek.

Geef een reactie

6 Comments
 • arie
  says:

  Ik zou graag willen weten waarom UWV / werk.nl geen foto’s bij werkzoekenden toevoegd + dat je uitgelogd wordt naar 10 min, why??? We helpen jullie van werkzoekenden af te komen….

 • arie
  says:

  Ik zou graag willen weten waarom UWV / werk.nl geen foto’s bij werkzoekenden toevoegt + dat je uitgelogd wordt maar 10 min, why??? We helpen jullie van werkzoekenden af te komen….

 • Christian
  says:

  Ik vraag me af waarom het UWV wel hard handhaaft op de kwantiteit van het aantal sollicitatieactiviteiten van de werkzoekenden, maar niet navraag doet naar de kwaliteit van deze activiteiten. Of nooit controleert of deze activiteiten überhaupt ooit hebben plaatsgevonden.
  Ben in 16 jaar slechts ooit 1 keer benaderd door het UWV om dat na te vragen, wat direct een 100% score op niet bestaande activiteiten opleverde….
  Ervaar dat ik veel sollicitaties voor het het UWV mag afhandelen, iets dat er natuurlijk gewoon bijhoort, maar het zou zo prettig zijn om te ervaren dat er met al die sollicitaties tenminste iets gebeurd, zoals een navraag waarom de sollicitatie, ondanks alle traningen, nog steeds niet voldoet.

 • L.Huis
  says:

  Ik kreeg te horen toen ik belde da er gen klachten aan genomen werden door het UWV maar in mijn ontslagverleningsbrief stond na telefonisch overleg. Stond 11 mei voor een dichte deur bij mijn ex werkgever het UWV verleende ontslag per 1 mei. Van Ingrid Jonker medewerkster van het UWV kreeg ik te horen dat ik te zwaar was en ze zich niet in ging spannen om mij aan het werk te krijgen moest eerst maar is afvallen. Werkgever heeft zijn balansen zo gemanipueerd dat er duizende euroos winst weggeschreven zijn maar ja ze zijn zo dom dat ze dat niet eens zien en ik werd niet gehoord