Werklozen verplicht een potlood in de mond?

Hyperbool bloggen is een manier om emoties over te dragen. Lezers van Recruitmentmatters zijn notoir slecht in het verwerken daarvan. Begrijpelijk, het betreft hoofdzakelijk recruiters. Blijven oefenen, zou ik zeggen, bijvoorbeeld met de volgende. Een minuut een potlood in je mond vlak vóór een sollicitatiegesprek verhoogt de kans om een baan te krijgen. Uitkeringsgerechtigden hebben de plicht om redelijkerwijs te doen wat ze kunnen om een baan te scoren. Er gaan miljarden om in unsubstantiated prepping. Dit terwijl een minuut een potlood in je mond (the right way) voor een gesprek je sollicitatiesucces meetbaar vergroot. Mogen we er wat van zeggen als werklozen zichzelf een baan door de neus boren door te weigeren op een houtje te bijten?

Fout

Foto14

Bijna goed

shutterstock_249385033-100575381-primary.idge

Goed

bijt-op-potlood-1

Geef een reactie

2 Comments
    • Dirk Goossens
      says:

      Het is me nog niet gelukt om jou weg te jagen, gelukkig maar, want wellicht heb je ook inhoudelijke input. Waar baseer je, bijvoorbeeld, op dat ik iedereen wegjaag? Ik doe weliswaar mijn best, maar heb nog niet het gevoel dat ik al op stoom ben en de bezoekersaantallen en de social shares zijn na een periode van straffe daling gestabiliseerd, precies toen ik begon met bagger smijten naar foute recruitment praktijken. So, please elaborate and I might comply.