Oude mythen uitontdekken met Indeed

Wil je uitontdekken welke mythen bestonden over recruitment en welke Indeed ervoor in de plaats plaatst? Meld je dan aan voor haar gratis Webinar.

Schermafbeelding 2016-03-20 om 12.46.19

Houd wel rekening met de taalbarrière, want taal is zeg maar niet helemaal Indeed’s ding. Met onderstaande opzoektabel kom je mogelijk toch een heel eind bij het ontcijferen van de advertentie hierboven. 
Schermafbeelding 2016-03-20 om 14.54.03

Heb je geen zin in een taalbarrière? Lees het onderzoek dan in het Engels. Spoiler alert: talent is volstrekt, volstrekt onzichtbaar.Geef een reactie

2 Comments
    • Dirk Goossens
      says:

      Mythen zijn per definitie niet van toepassing. Kandidaten zijn per definitie actief. Aantrekkende economieën leiden niet tot krapper wordende arbeidsmarkten. Causatie is geen correlatie. Ga zo maar door. Knap dat jij er inhoudelijk iets van weet te maken, ook al is dat dan niet fraai. Ik capituleerde halverwege. Zonde, want ik ben ervan overtuigd dat Indeed’s cijfers kersen bevatten. Zouden ze voor dese tekst iemand ingehuurd hebben? Zouden ze hun geld terug kunnen vragen?my·the (de; v(m); meervoud: mythen, mythes)1uit de oudste tijden van een volk stammende overlevering die de godsdienst en het bestaan van dat volk betreft2gangbare, als onaantastbaar beschouwde, maar ongegronde opvatting